diumenge, de setembre 30

Estem a l´avió


mireu com vola cap a Bombay

24 comentaris:

piolin ha dit...

Com l'heu fotografiat, des de fora ? A quina hora espanyola arribeu?

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Ola soc el Marc,k tal estas per la india,esta wai?tagrada o k?¿
wenu k et vagi be i kuan tornis ya ens veurem.Anda k fotografiarte el peu te ous juasjuas.

Unknown ha dit...

Bon voiage viatgeres, espero que passin rapid les hores de vol..Montserrat no li posis els peus al cap del viatger del davant,perque se t'inflen les cames...que et conec!!!
Quan arribeu ja donareu senyals, seguirem les vostres aventures com si d'una pel.licula es tractes!!!
Un petonas a cuidar-se

ab ha dit...

quan informeu dates horaries es prega afegir am o pm i si és hola local o k coi és, si no ens farem la pitxa un embolic com la d'un monjo de brahmaputrah. (Les h son gratis). Estem intrigats per saber si aquest avió tan bonic ja ha aterrat.

ivi ha dit...

com ha anat la primera nit a la India? perke ja heu arribat no? uuui! ke akest parell s'estan foten la vidorra i ja no s'en recorden dels que ens hem kedat a casa! jejejeje

piolin ha dit...

Joer........, tots estem nerviosos si heu arribat a lloc, potser us han deviat per australia!. La primera senyal asembla ser que es cara de trametre, no us preocupeu, desprès serà més relaxat!

Unknown ha dit...

JODER,JA SE QUE LA INDIA ESTÀ LLUNY, PERÒ NO SABEM SI ESTEU SEGRESTADES O QUÉ. QUE PASSA AMB EL WIFFI DELS NASOS????

ab ha dit...

ja sabia jo que aixó del blog ens posaria nerviosos quan no tinguessim noticies!! ja us vaig dir que no trobarieu cap endoll per al portàtil, a no ser que hi hagi vaques wifi.

piolin ha dit...

No ens posem nerviosos, primer de tot, esperem que donin senyals de vida, això a a l'altre part del món és a ritme del so del "ruc", així que paciència. Ah, les vaques no tenen wiffi, si m'apures, l'endollaran al primer indi que trobin amb taxi de tres rodes. No desesperem, estan preparant la foto autèntica, el primer impacte! deixem-les disfrutar i treballar primer. Ja parlaran.

Unknown ha dit...

Que passa titis teniu a tothom pendent...suposu que no serà tan fàcil com us pensaveu això d'anar escrivint..
Bé doncs esperarem noticies vostres fins araaaaaa

piolin ha dit...

serà veritat que no troben cable de connexió...! continuarem esperant, però segons el meus càlculs des de diumenge dia 30 a les 7:00h fins avui han passat 60:00h sense saber si heu arribat a lloc. Tampoc demanem massa! i el telèfon o el tam-tam tampoc funciona, com es comuniquen el indis amb l'exterior?, us han xoriçat l'ordinador?, o és que ells els tenen rodons amb lletres i codis diferents. Ay, des d'aqui tot es veu fàcil, quan trobeu la forma de comunicar-vos tots ens farem un fard de riure. Bé, us queda un mes per disfrutar ia profiteu-lo!, però diueu alguna cosa!.

piolin ha dit...

No m'ho puc creure, en aquest moment són les 21:25 del dia 2 d'octubre i el missatge, em marca el 3 d'octubre a les 00,58h, és alucinant aixpo de la xarxa dels cibernautes. M'acollona!, a veure quan doneu senyals de vida, de quin dia seran, quin merder.

piolin ha dit...

ENCARA VOLEU?, vigileu que no s'acabi el combustible. Amb les hores que porteu en aquest vol, segur que heu anat i vingut tres o quatre vegades. HEU D'ENTENDRE QUE ESTEM IMPACIENTS!

Marta, M'IDENTIFICO, EN PIOLIN sóc jo, la teva germana mitjana, no recordo si t'ho vaig dir. pero quan em va demanar qui era, vaig dir-li que en PIOLIN, i així m'he quedat.

piolin ha dit...

quan trobeu el cable, potser si no recordeu les instruccions del blog, és més fàcil un e-mail i "adjuntar arxivo" (de la fota que tots esperem, està clar. El meu e-mail és emfaig@terra.es , val!

piolin ha dit...

Potser ja sou a Kerala relanxant-vos amb massatges oliosos de l'estres que porteu, quina emveja, jo també vull massatges, però sense oli!

Unknown ha dit...

Alex, per favor si la teva dona t'ha dit algo digan-s'ho q no en sabem res y la seva mare tampoc!!!!!!

ivi ha dit...

ei que passa? miro el blog tres o quatre vegades al dia i veig que aki no doneu senyals... si ja teniu els chacres oberts intenteu dir-nos algo amb telepatia o meditant, ens podeu enviar alguna mena de senyal encara que no siguin cibernautes? no? de moment us desitjo tota l'om shanti del mon!

piolin ha dit...

ues adoneu que tot el que escribim el dia 2 d'octubre, al món cibernautic o telepàtic queda registrat un dia després!!!!!!.... o bé es pura ignorància, tot podria ser, o es que a l'altre punta del món res és el que sembla!!!!!!!!!!!

ab ha dit...

Per mi que han entrat a la 5ª dimensió. Estan a l'espai cibernètic i només hi poden sortir si algú truca a un telèfon d'una cabina de Bombay, però que ningú sap el número. Trucaré Neo que a Matrix li va passar una cosa semblant. De tota manera si bé no tenim notícies de les dues indies, al menys hem fet un xat de participació ciutadana...

Unknown ha dit...

Bé, veig que tothom estem igual...esperant noticies de les viatgeres...de ben segur que no poden accedir a l'internet o tenen problemes amb el mini portàtil..i tampoc deuen poder enviar cap senyal via sms...
Bé suposem que si no diuen res es que tot va sobre rodes..si més no ens anirem imaginant entre tots el que deuen anar fent segons el planing del viatge..
Nosaltres la família de la Montserrat tampoc tenim noticies
Impacients per un missatge seguirem a l'espera de les dos indias..

ab ha dit...

Montserrat, si pots llegir aixó ja pots estar tranquila: sàpigues que la pudor que venia de la nevera era un pop a la gallega caducat. No l'haviem de fer amb oli i pebre vermell, el famòs pop a feira? Ara el llançaré a les escombraries. Teóricament avui ja esteu a Varkala a l'Hotel Eden Garden. Espero que tinguin internet.

Unknown ha dit...

MARTA, EL GAT ESTÀ FELIÇ COM UN ANÍS I LA IAIA TAMBÉ, DORM AMB ELLA I ESTÀ ENCANTADA, QUAN SIGUI L'HORA NO T'EL VOLDRÀ TORNAR. DIU QUE ES PORTA MOLT BE I ÉS MOLT CARINYÓS.EL GOS JA LI HA EXPLICAT QUI ÉS L'AMO DE LA CASA I SEMBLA QUE EL GAT HO HA ENTÈS.

Unknown ha dit...

res d res..aquestes s'han perdut per les indies...
Suposu que algun moment se'n recordaran dels que ens em quedat...
Per cert el pop devia estar molt descomposat perque mira que no veure'l Alex...diguem que la mama no va deixar una nevera a reventar d'aliments..
Sot que l'has descobert!!