dimarts, de setembre 11

Viatge al´India

Estic intentant crear un blog per que familiars i amics pogueu seguir la nostre aventura per l´India, pero ho trobo molt difícil i complicat. Els meus coneixements informàtics son minimisims i la feina es meva per entendre com es fa. Si demà algú el pot veure haure triunfat de moment. Faltarà que sàpiga donar be l´adreça per que es pugui llegir, que desprès de tancar l´ordinador el sàpiga trobar, abans de tancar el dessarè a favoritos per si les mosques, i el mes important que a l´Índia el sapiguem fer anar, per que amb lo enrrebasat que es, nomes ens faltara que vagui en angles.

Semble que va sortint, hi moltes opcions per triar i coses per afegir Peró agafo el Camí mes senill, potser mes endavant aprendrem a posar alguna fotografia o fer creacions propias, de moment plantilla sense floritures.

Marxem a l´India el dia 30 de Setembre i tornarem el 1 de Novembre. Fa un any que ho estem preparant.

Aterrarem a Mumbai ens estarem allí tres dies, volarem a Kerala on ens esperen en un centre ayurvedic per relaxar nos a massatges oliosos del stress que agafarem a la primera ciutat Índia. Drespres navegarem amb un kettuvallam, barca de fusta, fibra de coco i bambú transportadora d´arròs antigament, tres dies per els canals de kerala. Estarem dos dies a Kochi antiga capital del transport d´especies, on reposa Vasco de Gama, i te molts vestigis portuguesos. Volarem a Bangalore i agafarem un tren que ens portarà en 5h a la Fundació Vicenç Ferrer, on estarem tres dies. Un d´aquests dies anirem al poblat on viu una nena afillada, la coneixerem a ella, la seva família i tot el poble. Segons ens han explicat altres padrins fan una festasa on hi participa tothom. Per a ells es un honor que els anem a visitar. Tren a Bangalore i vol cap a Darjeling dormin una nit a Kolkata, ja que no si pot volar directament. A Darjeling estarem tres dies a casa d´una família tibetana exiliada i

anem a conèixer una mica el mon budista. Allí hi fa fresca i podrem respirar de la calor aixafugosa que fa al reste del país. Tot son muntanyes i els pobles pengen literalment dels vessants, es circula amb 4x4 atrotinats i així ens arribarem al Sikkim, al peu del Kachekumba de 8100m ple himalaya. La tornada la farem en helicòpter si el que he descobert es cert, per 25 euros x persona et tornant a l´aeroport de Bagdogra, estalviarnos 6 hores de cotxe, per el mateix Camí "durillo" que ja haurem fet d´anada. El senyor tibetà que ens te a casa seva diu que es cert, ja veurem. De Bagdogra volem a Delhi on ens espera una senyora madrilenya casada amb un indi, i ens han arreglat 10 dies al Rajastan, Taj Majal, Jaipur, Puskar, Udaipur, Ranakpur, i Kumbalgard, on ens allotjarem en antics palaus de Marajas i Havelis que son unes cases que hi ha per allí molt maques. De Udaipur a Mumbai i cap a casa.

Un tast del sur, centre, himalaya i rajastan, per veure tots els colors d´aquest país, que diuen que enganxa tant.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Que txulo això del blog, ho trobu molt bé..així semblará que no estiguem tant lluny...però havera si pots anar escribint..jo almenys ho aniré fent!!!
Apali fins aviat un petonas