dissabte, de setembre 29

48 hores i marxem

Ja falta menys, tancar les maletes que portan moltes joguines,llapiços boligrafos,llinternas,xampú,globus, pinces pels cabells, i que se jo mes per els nens i nenes de l´india, ah i també coses per curar ferides. També portem xocolata del Lidel per el noi que ens ensenyarà Bombai amb el seu taxi, i safrà per una noia embaraçada que s´el menja per que el nen li surti blanquet, pensareu per que al país de l´especie hem de portar-hi safrà, doncs per que allí encare es mes car que aquí. Son uns encàrrecs que m´han fet amics que te l´Amin a Catalunya.

A la maleta, per nosaltres portem el mes justet, una farmàcia sencera,i molt paper pel cul, ja que no adoptarem el costum indi de rentants´el amb la ma esquerre, cosa que fan ells amb gran orgull i per això, no menjan mai amb aquesta ma. Per menjar ens l´haurem d´amagar sota la taula, ja que esta super mal vist, de tocar el dinar amb la ma porca.

També portem molts mitjons per entrar als temples, ja que no si pot entrar amb sabates i al terra pot haber-hi de tot.

Anem sense roba, be, nomes amb el que duem posat per el dia del viatge. El primer que farem a Bombai es anar a vestir nos d´indias amb Salwar Kamez, que ja veureu. Amb el sari no se si ens atrevirem, per que tenim por de que si no ens el posem be ,igual s´ens desmunta al mitj del carrer i fem l´espectacle ja el primer dia, son 5 metres de roba enroscats d´una peça amb plecs i tot, sense ni una agulla ni un boto. A Internet hem vist vídeos per apendren peró es complicadet,
de totes maneres algun ens emprobarem.


Demà penjarem foto de l´avió i un planell perque sapigueu on estem assegudes.

3 comentaris:

piolin ha dit...

Dons, ja no recordo com es feien els comentaris, sóc en piolín i, us desitjo un bon viage. Voleu dir que us quedarà alguna part india per veure. Ara volem veure les fotos in situ amb "dos indies" incloses.
Vosaltres heu preparat la marxa, ara iniciem el compte enrera i come´çarem a preparar-vos l'arribada, un aterratge dur!

piolin ha dit...

Acabo de veure l'avió per dins, cullons, massa luxe per anar a terres indies, la patecada serà forta quan baixeu i recupereu el taxi indi: un carro amb tres rodes, una fusta tiesa i un drap de sostre.

ab ha dit...

El que heu d'enviar de seguida és la vostra foto vestides de sedes de colors ben llampants i amb la piga al front. Que tingueu un bon viatge BCN-Zurich-Mumbay. El que vindrà després ja és pura aventura.