diumenge, de novembre 4

Despedida

aquest blogg ha sigut per nosaltres un punt d´unio amb la familia i els amics, hem disfrutat molt escrivin i sobretot lleguin els vostres comentaris. Ens va fer molta gracia el primer dia que vam obrir el blogg i ens vam trobar que el feieu servir per parlar entre vosaltres i consolarvos mentre no apareixiem per en lloc. Ens va costar una mica escriure, per que els primers dies anabem de cul, i trobar un internet i saberlo fer anar va ser tot una historia. Hem suat com no us podeu arribar a imaginar, per lo cutre que arriba a ser un internet-cafe indi, hem rigut molt decidin quines fotos posavam,i la Montse s´ha cansat de fer-me corretguir faltes d´ortografia. Hem intentat compartir amb tots vosaltres el viatge que tanta ilusió ens feia, i que hem preparat amb tan temps, i creiem que ho hem aconseguit entre tots, Moltes gracies per la vostra participacio i fins el proxim viatge!!!

2 comentaris:

ahmara ha dit...

Hola reines,
Som les gironines, quin mega viatge que us heu fet, espero que un dia poguem quedar i fer un bon sopar i fer unes birres ben fredes! Em falta el vostre mail per poguer-vos enviar les fotos i el video vostre. Molts petons canyeres!!!!

Unknown ha dit...

Nosaltres també hem disfrutat seguint-vos.Llegint els vostres comentaris i veient les fotos. Ara m´agradaria poguer-ho comentar personalment.Aquesta setmana no he trucat per deixar-vos en pau .Ho farè la setmana vinent. Esteu ja refetes?.Bona nit.Una abraçada.Jo voldria saber si sempres el podrem mirar, el blog, per recordar-ho.Carme