dissabte, de novembre 17

Manteniment

Estem a l´espera de que algun sabi ens expliqui com podem guardarnos el blogg com a recort del viatge, el voldriem pasar a un DVD i imprimirlo amb els comentaris i tot, si hi ha algu que sapiga com es fa o ho pugui investigar, que ens ho expliqui, per que nosaltres no sabem com fer-ho.

2 comentaris:

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Ja podeu estar tranquil·les que el blogg està desat en lloc segur amb les més de 50 entrades entrades, les seves fotos, videos i els nostres comentaris. Podreu seure i reviure aquestes setmanes tant fantàstiques que heu passat juntes. Vull agraïr a tots els que han fet possible aquesta aventura, familiars, amics, i com no als índis que han meravellat, atès i cuidat les nostres viatgeres, sense els que aquest viatges no hagués estat el mateix. Una abraçada i fins el proper Blogg.

Per cert tots esperem no haver d'esperar els 75 anys... per la propera aventura...

ahmara ha dit...

Hola reines,
si us voleu guardar el blog podeu baixar-vos el programa webzip http://webzip.softonic.com/ i us guardarà tots els html amb tota la informació i llavors ho podreu gravar en un cd o dvd. Molts petons gironins "fets i deixats estar".

Rosa.