dijous, d’octubre 18

seguim al Dargelin

Com podeu veure aqui a lálta muntanya es fa fosc molt aviat i ja veieu com ens distraiem. Aixó es meravellos no te res aveure amb l´india que em vist fins ara , aixó es un poble molt comercial que abasteix la infinitud de poblats que hi han escampats al llarg de totes les vessants que arriben fins aqui. Des de aqui si no hi ha boira es pot veure part de les muntanyes de l´Himalaya, avui hem vist el pic mes alt que es diu Kachekumba per primera vegada, es impresionant tot i que nomes hem vist un rato. auest mati hem agafat el tren de muntanya mes alt de tota la india, es primitiu com tot i va amb carbo, contaminant i fent molt soroll. Hem anat a veure dos monestirs budistas un d ´ells es el mes antic, 1850 .Hem tornat fen l´indi , amb un jeep compartit que va arreplegant la gent pel cami encara que no hi capiguen, erem 13 i em sigut les ultimes de pujar, imagineu-vos!!Ivet no et podem ensenyar cap casa per dintre , per que ens fa vergonya fer fotos tot i que les hem vist pero no tenen ni mobles ni habitacions amb llits, nomes tenen una cuineta els que en tenen i una habitacio on hi dormen tots,pares fills i avis i en algunes families fins i tot els germans.
Els indis parlen indio i no entenem res, tenen mes de 2000 dialectes pertant no cal amoinarse a aprendre res, ens entenem en angles que el saben bastant pero es un angloindi que tampoc s´enten gaire pertant els signes ens son molt utils.
El sari que portem es autentic esde seda natural,i es meu Marta, ja veurem si li regalo algun tros algu, per que es precios. L´intencio era que fos per la Pili, que m´el va encarregar pero m´agrada tant que ja ho veurem!!!Dema cap al SIKKIM.