dimarts, d’octubre 16

Contestem preguntes

El candi es el maridet de l' ariadna i el pare de la Ona,i tambe Gendre de l 'Alex i cunyat de l ' Ivet, es moltes coses.
La Montse es mira la galleda del WC perque aqui la gent no tira la cadena tot i que n' hi ha, omplen una galleda d' aigua i amb una jerreta infecte, tiran l' aigua dins del forat, i tambe s'
hi renten els baixos. La montse es mira la gallleda i tot el merde de pixats que hi ha al voltant Fastiguejada, per no mullarse la vora del pantalons s' ha d' arremangar cada vegada que va al lavabo i la gent la mira fatal.
Sentiments: Estem felices a mes no poguer les fotos ens delatan, ja ho heu vist. Ens avenim moltisim i totom ens enveja, perque no entenen una amistat de 45 anys. Estic molt contenta i felic per haver conegut la nena, hem va impresionar moltisim quan hem va agafar de la ma amb un gran carinyo, se li notaba molt que estaba contenta, tot i que els indios son molt poc donats a mostrar l' afecte, sobretot les dones. Tot i aixi la iaia de la nena s' em va abracar fort al coll i no volia que marxesim de cap manera, i varem haver de tornar a entrar a casa seva i tota la familia ens va fer moltes preguntes, que vam contestar amb molta alegria per el seu interes per la nostra vida personal, va ser molt bonic.

1 comentari:

Unknown ha dit...

els videos no hi són no? si el blog us diu que us ha caducat la invitació no feu cas, a mi m'ha funcionat igual.
Mariona anirem algun dia a la india? però ens emportem un orinal i passem del tren dels escarbats voladors..
Muntsa mira el maibero