dimecres, d’octubre 10

fotos de Backwatwers





























6 comentaris:

Unknown ha dit...

Es nota que esteu disfrutant del viatge! Les fotos son molt boniques. Que tal els massatges?

piolin ha dit...

Ara, ara ja comencem a pensar que esteu viatjant i us ho passeu d'alló més bé, les fotos son de poster i el mejar ja veig que teniu fam. Marta, portem un indí, som molt guapos, jo en vull un.El de la barca està de conya!
Què tal el viatge amb tren-llitera-tres prestatges?
El teu gat està feliç i la iaia el mima molt, però se li penja a les cortines, als miralls i els quadres amb les quatre potes, s'aterra algun cop.
Que ho paseu bé.

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Les fotos són una passada, de veritat és així o esteu amagades a la Cerdanya i pengueu fotos trucades del National Geographic?. Ja ja, comencen a ser els efectes de l'enveja.

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Per cert rebut el SMS de felicitació. Gràcies. I per calcular la diferencia horària i que no el rebesim a les 3 de la matinada.

Unknown ha dit...

marta, això es super guapo, però jo no et veig vestida de indiam i això m'enperenya, estaries molt guapa, a l'eulalia no li portis cap indi, que 'ha cregut aquesta, que s'el busqui català, a veure si ens ha sortit exòtica la tia. jo també pvull venir, t'enyorem. petonets de tots.

Anònim ha dit...

Hola soc el joan jordi Ens ha agradat molt veure que us ho esteu passant bé, quantes coses que us deuen passar i quantes experiències!
Pel que fa a les purificacions del Ganges no se que dir-vos, per aquí reguem amb purins i o purifiquem tot.
Disfruteu molt i rieu tant com pugueu perquè aixó que viviu dóna per això i més. Ah! si i votem per veure-us vestides amb Sari.
Hola Montserat sóc la Mariona després de veure les teves fotos i la cara que fas de felicitat m'estic morint d'enveja sana quan facis alguna pregària búdica demanali una mica per mi d'energia positiva.
Aniré seguint el teu viatge.Molta sort !!!!!
Hola soc l'arnau t'an agradat els taxis ??? bueno dw !!!! i que vagi be per l'india !!!!!!! dwdwdw