dimarts, d’octubre 30

Internet indio per ferirse

per ferirse, per que es lent fa calor i avui estem en un lloc amb obres, que encare no ens havia pasat mai.
ALEX EL MONO es per el meu nebot. I fer el favor de deixar la lupa de la montse per mirarte les fotos, que ens portem molt be.
Intentare posar unes fotos encapcalades per el titol La marta surt del armari i es posa un Sari, pero no se si en sortire.
Voleu la ultima de l' india, arribem a un hotel de luxet tard 1230 nit, trobem tancat piquem el timbre s' obre la porta i que hi trobem? tots els trevalladors del hotel dormin amb matalacos a l' entrada, van a ver dce pujar a per perque per anar en asensor, s' havia de pasasr per sobre d' ells. La india cada dia et sorprem amb alguna novetat.

2 comentaris:

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Espero que aprofiteu els finals del viatge, de tot això n'hi ha una cosa bona, JO HE APRES FER ANAR UN BLOGG, tots el dia amb ordinadors i servidors i encara no m'havia punxat a un blogg... Je je. Per cert de Zurich a Barcelona, si veniu a peu trigareu igual de del Prat a casa...
Aclariu el tema del mono per l'Àlex (l'Àlex petit)...

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Per cert una cosa més, ja sortiu al Google... teniu dues entrades en referència a "dosindias", això es val una felicitació i un Olé...