divendres, d’octubre 5

primeras fotos









com podeu veure hem fet el mes complicat que es treure fotos del correu de la montserrat i ficarles al blogg. Hem intentat posar fotos de la camara pasades a un CD, pero no ens en hem sortit, un indio ens diu que el Cd es incompatible, no ens ho creiem gaire, pero en comprarem un de indi i ho tornarem a intentar. Penseu que som dos inutils i els ordinadors del any quinze. Els massatges ens van de meravella. Estem al mitj d' una selva plena de gent i de mosquits. Els homes porten un llencol per faldilles que s' el repleguen i despleguen constantment. Tambe et fan rots a la cara tot parlan i es queden tan tranquils. Nosaltres fem pets tot el dia molt pudents perque menjem llegums i molt especiat.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

LA MONTSE ESTÀ MONISIMA, I ELS INDIS DE L'ALTRA FOTO NO SE QUI SON. AIXO DELS ROTS À LA CARA ESTÀ MOLT BÉ, JO SOC DEL PARÉ QUE S'HA DE FER AIXÍ. JO VAIG ENTENDRE QUE LA TARGETA DE LA MÀQUINA DE FER FOTOS ANAVA DIRECTAMENT AL ORDINATA I NO NECESSITAVES CD, JA QUE LA TARGETA FA DE DISC. PETONETs, esperem més noticies teves.

piolin ha dit...

Suposo que és la Montse, però no sé si està trucada la fota, i la Marta, ensenyant la panxa on està, també la volem veure, al menys vestides d'indies.

Unknown ha dit...

La Montse està genial i jo estic d'acord amb piolin de que falta la Marta ensenyant panxa.

piolin ha dit...

La rosaubachg no sé qui és però després dels àpats a base de lleguns i les seves conseqüències, del paisatge molt maco (pixapins)i del problema amb els endolls o els CD a pedals ... ja va sent hora que explique-ho alguna casa més, la veritat és que estem esperant alguna aventura típica de la Marta i la Montse.
La primera fase ja l'hem superat, heu arribat, i correu pel món indí, però poca cosa més sabem... així és que ja és hora que amb foto o sense poseu més ratlles. Quan tingueu ocasió, és igual posar 30 paraules que 60, així és que tots n'esperem 90 o 100.