divendres, d’octubre 26

Seguim a la terra dels mil colors





































Estem al rajastan , ahir a pushkar, un paradis de botiguetes i de pirats, que fuman no se que que els fa dancar durant hores devant dels templets dels deus. La Montserrat ahir va enboguir i va comprar tans suvenirs que no cabrem a avio. Ja circulem amb 4 maletes. Us posem la foto del hotelet que estabem que es mitj al desert, amb silenci sepucral( cosa rarisima a L' India), Precios!
Feu el favor d' ensenyarli les fotos a la mare, que ja estabe, el blogg es per tots.
Piolin aqui tens les fotos del nostre indio guapisim, aquest no dona el telefon, Ho Sento Molt, no el podem compartir amb tu es meu i de la montse. Que consti que es casat i molt fidel i no el toquem. Riu molt amb nosaltres, no s' esperaba per l' aspecte que fosim tan ximpletes, diu que semble que tinguem 35 anys i no ens hem ofes ni mica. Avui la Montse ha tingut una contienda amb un Mico, han discutit per uns cacauets i ella n' ha sortit bonyegada, li ha clavat els unglots an un dit i li ha desmanegat un bracalet, no hi ha hagut sang, Teniu document grafic.
Per l' ALex li enviem una foto d' un mono malcarat que m' ha contestat malament al preguntarli si li podia fer una foto.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Montserrat et recordo que el mico era el teu animal preferit...almenys fins ara!!
Aquest indio és el txofer? i que condueix una limosine? perque mira que va ben vestit he..!!
Montserrat la noia del bar de davant de la today's (pelu granollers)em va dir..la teva mare em va dir que em portaria unes arrecades de la inidia..t'ho dic perque te'n recordis!!
Hi ha la teva consogre també portali algo que li està agradant molt el vostre viatge!!
Per l'ona si li vols dur una perruca de cabells d'indies..es que em té amargada amb el meu cabell, m'està deixant calva!!!
Petonts

ab ha dit...

I per què m'envieu a mí la foto del mico? A més, tinc constancia que hi ha índies majors de 18 anys molt guapes i aquí només poseu homes amb arrecades, fakirs i dones de més de 80 anys.
Reclamo una major imparcialitat a l'hora de triar les fotos.