dissabte, d’octubre 20

Sikkim

Estem al Sikkim, vem arribar despres de 4h en cotxe, aquest cop no es va espatllar pero la carrretera o cami, mes ben dit, estava destrocada per els segons monzons de fa tres setmanes.
En arribar ens van enviar a un Hotel de luxe, tan que fins hi tot l' amo ens va venir a recollir en persona a l' oficina de turisme del Sikkim. El hotel es una pasada, amb vistes panoramiques a tota la ciutat penjant de Gantok. Vam tenir un gran disgust en saber que no hi havia placa per l' helicopter, pero l' amo del hotel que sembla ser molt influent va dir que faria mans imanigues per aconseguir-ho i ho ha fet tenim dos tickets per volar dema ales 11 del mati, ens deixa dins el mateix aeroport per anar a Delhi a la 1, que us sembla?.
Per postres avui mentre esperabem per conectarnos a internet al sofa del hall del hotel,hem tingut una llarga conversa amb la ma dreta del president del govern del Sikkim, que esta encantat amb que jo sigui metge d' emergencies i vol que l' ajudi a solventar la deficient asisitencia que tenen en aquest pais.
Hem visitat varios monastirs aquest mati i ja posarem les fotos dema, que are tenim tard. Molts petons per tothom.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola de nou. Que vagi bé el vol de demà fins Delhi. Has ajudat a aclarir- se més sobre emergències, Marta? Em sembla que aquí els hi fa força falta. Esperem les vostres fotos. Aquí ha començat a fer fred i molt vent. Records a la Montse que només conec amb fotos. Bona nit i una abraçada. Carsi smb el dire del hotel!.Carme

piolin ha dit...

Al final us nomenaran enbaixadores de la india, i us raptaran per ells... vigileu que aquests van a la seva amb tanta misèria!

piolin ha dit...

Ara us toca 10 dies de marajàs, no?

ivi ha dit...

Hola Montserrat i Marta soc la Txell , veig que estau tanint un viatge genial em feu embeja sana!!! esparo ser la propera en anar a visitar aqust maravellos país. Un petó ben fort i que acabeu de passar aquesta aventura la mar de bé .

Unknown ha dit...

Avui no envieu cap foto, ens teniu aviciats.Que vagi tot bé.Un petó carme

Unknown ha dit...

HOLAAA ja explicareu la sensació de sobrevolar l'india..espero que no hi hagi el transit que hi ha a bombai!!
Com van les caques? has passat ja el mal de panxa Montserrat?
Un petonas