dimecres, d’octubre 3

hem estat a Bombay

Per fi podem donar senyals de vida. no ha sigut facil, la india es complicada i Bombay es un estress. L' Amin el nostre taxista de bombay ens ha tractat com si fossim amigues de tota la vida,fins hi tot un dia ens va portar en la seva moto p
els carrers de bombay.
dema penjarem algunes fotos i videos, per que avui hem arribat a Varkala i hem tingut prou feina per trobar un lloc per conectar.
Bombay ens ha agradat moltissim, es un lloc amb molt d' encant, a mes l' hem viscuda de mans d' aquest noi que era un nen del carrer amb molta empenta i que el seu lema es " with Amin all is Posible" per tant ens ha ensenyat els millors racons de la ciutat.
Hem menjat en restaurants hindus autentics, hem fumat una cachimba india amb herbes i flors d' allo mes natural, que no flippan.No hem aconseguit controlar el transit, el pobre Amin ens ha hagut de creuar tots els carrers per quer es un autentic follon.
Ah! i de pudors res de res , es estrany pero no n' hem notat. De diarrea no n' hem tingut de moment , ara be no haviem suat tant en tota la vida, no fa calor pero es sua constantment.
Hem vist molta gent dormint i vivint al carrer, sense casa o amb barraques com les que hem tingut a barcelona fins no fa gaires dies, l ' Amin ens ha ajudat a veure-ho d' una manera desengoixant.
Ens hem divertit molt, i dema us divertireu vosaltres veient algunes fotos i algun video.
Montserrat i marta, dos indias al mitg de la india
Ja portem Salwar Kamez, un semi sari, que ens afavoreix molt.
Dema toca untarse amb olis i fer-nos massatges, no hi haura document grafic.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

MENYS MAL QUE JA HEU DONAT SENYALS DE VIDA. a VEURE QUE FUMEU, ESTEM PENDENTS DE LES VOSTRES FOTOS.

piolin ha dit...

Bien, ja començàvem a patir per si encara corrieu pels aires sense poder aterrar.

Procureu no estresar-vos massa! Ja veieu que des d'aqui també ens divertim a costa vostra. Sii penjeu fotos i videos, us volem veure al mig, val!

ab ha dit...

Bueno, ja podem descansar. Ja tenim notícies i pel que dieu bones. Que ho passeu be

ivi ha dit...

ke bé! kina il.lusió em fan les vostres noticies, tinc moltes ganes de veure-us vestides d'indies! aixó deu ser molt emocionant! ei a disfrutar i no ens feu patir més!
molts petooooons

Unknown ha dit...

HOLAAAA!!!
fINS I TOT L'ONA JA EM DEIA...QUE TORNARÉ A VEURE LA IAIA?
DONCS BÉ ENS ALEGREM QUE DE MOMENT TOT US VAGI AGRADANT..AIXÒ DE L'INDIA ENGANXA, L'ALTRE DIA VAIG LLOGAR LA PELICULA AGUA I CREC QUE ARA EM TORNARÉ A LLEGIR EL LLIBRE DE L'ASHA MIRÓ..
PER AQUI TOT MOLT BÉ..
TREBALLANT UNA MICA, L'ONA JA DIU MAMA, LA IVI TAMBÉ CURRANT COM SEMPRE AMUNT I AVALL I L'ALEX AMB LA MOTO I UN CADAVER DE POP A LA NEVERA!!!
APALI DONCS, NO QUEDEU MOLT LLAFISCOSES D'OLI I GAUDIU DELS MASSATGES..
MONTSERRAT HAVERA SI DIUS ALGUNA COSA!!!
UN PETONAS PER LES DUES

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Poseu els peus en un altre continent i ja aneu fumades...

Anònim ha dit...

Com estem noies (només conec a la Montserrat, però no importa).
Crec que amb el que esteu explicant dels primers dies, podríem augurar que ho passareu molt be a la vostra estada a l’Índia.
Ja tinc ganes de veure alguna foto i espero que algun dia sigui de vosaltres amb el sari.
Pel que fa al trànsit i tenir que creuar un carrer el millor consell es creuar sense miraments i ja veureu que ells estan acostumats a sortejar obstacles. Si comenceu a creuar i pareu o torneu enrere serà quan tindreu problemes.
Be, espero que ho passeu molt be i anirem seguint el vostre periple.
Un peto
Tato

Unknown ha dit...

Hola marta , per fi hem aconseguit entrar al vostre blog. La nena esta força bé, el primer dia se`l va passar investigant el territori i provant noves casetes ,sota teula i sac de terra. Es molt sociable i ens ha dit cada cosa.....Ens alegrem de que comenceu d´aquesta manera el vostre gran viatge ..m´agrada molt el lema del vostre conductor ,ens feu somniar-ho, ja ens hi trobem.
Ja heu tingut el plaer de tastar el picant i la sensaciò d´expulsiò posterior??? jajaja..ja ho veureu.

Estarem pendents del vostre cami. Gracies per la vostre invitaciò.

Txell, Jofre i Josep ramón.

Unknown ha dit...

Hola, us segueixo i obro el blog cada dia aviam si poseu quelcom.Veig que us ho paseu bé i sobre tot teniu noves experiències. Endavant, espero noticies vostres. Carmel.